Villax Oy

Eristyspalvelut

Villamme soveltuu kaikkiin eri rakenteisiin: alapohjat, seinät, välipohjat, vino-ontelot sekä yläpohjat.

Käytämme vain korkealaatuista selluvillaa

Käytämme vain ja ainoastaan korkealaatuista Suomen Selluvilla-Eriste Oy:n valmistamaa selluvillaa. Selluvilla valmistetaan valikoidusta sanomalehtipaperista ja näin ollen on myös hiilineutraali eriste. Villamme täyttää M1- päästöluokituksen ja siihen on lisätty homeen- ja palontorjunta aineet. Selluvilla ei siis lisää rakennukseen palokuormaa ja se on homehtumaton eriste. Lisäksi se on hygroskooppinen eriste, eli tunnetummin hengittävä eriste. Selluvilla pystyy sitomaan itseensä kosteutta ja luovuttamaan sen kun olosuhteet sen mahdollistavat. Kuutiopainoltaan kevyillä eristeillä (alle 25 kg/m3) on usein suuri ilmanläpäisevyys, joka mahdollistaa sisäisen konvektion. Sisäinen konvektio kasvattaa lämpöhäviötä eristekerroksen läpi. Selluvillan kuutiopaino on aina vähintään 30 kg/m3 ja siinä ei esiinny merkittävissä määrin sisäistä konvektiota.

Laske lisäeristyslaskurilla, kuinka paljon voit säästää?

Tiesitkö, että rakennuksen lämpöhäviöstä jopa 60 % karkaa yläpohjan kautta? Näin ollen yläpohjan lämmöneristys on tärkein rakennuksen eristys. Lisäeristyslaskurilla lasket vaivattomasti, kuinka paljon voit säästää lisäeristämällä talosi laadukkaalla selluvillalla. Lisäeristyksien hinnat alkaen 650 €.

Puhallettava eriste on hyvä ja helppo tapa parantaa lämmöneristystä

Puhallettavan eristeen parhaat puolet tulevat sen saumattomuudesta. Rakenteesta riippumatta eristekerroksessa ei ole lainkaan vuotavia saumoja. Lisäksi sen puhaltaminen on huomattavasti levyvillan asentamista nopeampi tapa. Yläpohjaeristystä pystymme tekemään jopa 700m3 kertakäynnillä.

Mihin villamme soveltuu?

Villamme soveltuu kaikkiin rakenteisiin: alapohjat, seinät, välipohjat, vino-ontelot sekä yläpohjat. Lisäeristyksessä selluvilla soveltuu kaikkien eristeiden päälle. Jos jokin asia mietityttää eristeen soveltuvuudessa, niin otathan yhteyttä ja ratkaistaan ongelma yhdessä!
Vieritä ylös