Villax Oy

Rakennuspalvelut

Yrityksemme tarjoavat monipuolisia rakennuspalveluita niin uudis- kuin korjausrakentamisen puolelta.

Monipuoliset rakennuspalvelut sekä lämmöneristykset saman katon alta

Yrityksemme tarjoavat hyvin monipuolisia rakennuspalveluita niin uudis- kuin korjausrakentamisen puolelta. Olemme olleet toteuttamassa suuria maatalousrakennuksia, pienehköjä puulatoja ja kaikkea siltä väliltä jo lähes 40 vuoden ajalta. Villax Oy:n ja Jomiga Oy:n saumaton yhteistyö sekä erittäin laaja aliurakoitsijaverkosto takaavat asiakkaalle erittäin ammattitaitoisen urakoitsijan työhön kuin työhön saman katon alta. Toteutamme hankkeesi ”avaimet käteen” -periaatteella tai vaihtoehtoisesti toiveitasi kunnioittaen.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen on viime vuosikymmenien aikana noussut suureen rooliin rakennusalalla. Niinpä olemme kouluttaneet henkilökuntaamme nykyaikaiseen korjausrakentamiseen ja pyrimme pitämään näin ammattitaitomme korkealla. Korjauskohteita ei ole ikinä kahta samanlaista, joten oikeanlaisella korjaustoimenpiteellä säästetään aikaa ja rahaa, sekä varmistutaan remontin onnistumisesta. Suurimpia korjaus- / saneerauskohteitamme ovat olleet Palojärven leirikeskus sekä Voltin koulu.

Rakennuspalvelut monen vuoden kokemuksella

Rakennusalan kokemusta on kertynyt hyvin erilaisista kohteista jo lähes 40 vuoden ajalta. Suurimpia etujamme on kokemus lähes kaikenlaisista rakennusalan työtehtävistä. Teemme erilaisia töitä maanrakentamisesta valmiiseen rakennukseen saakka ja kaikkea siltä väliltä. Jos jokin kohteen toteuttaminen mietityttää niin ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toimiva ratkaisu.

Piharakentaminen

Toimintaamme kuuluu myös kaikenlainen piharakentaminen pihamaisemoinnista salaoja- ja sadevesiremontteihin. Oma kalustomme soveltuu erittäin hyvin piharakentamiseen, sillä kaivinkoneemme on viiden tonnin painoluokkaa. Kaivinkoneen lisävarusteisiin kuuluu mm. erilaisia kauhoja, routapiikki, asfalttileikkuri, puutavarakoura ja kelajyrsin. Lisäksi piharakentamiseen löytyy mönkijä, jolla nurmikon tasaaminen ja jyrääminen onnistuu tehokkaasti, vaivaa ja aikaa säästäen. Aliurakoitsijaverkostomme kanssa löydämme varmasti jokaiseen kohteeseen sopivan kaluston.
Vieritä ylös